3 Belgische webshops waar je een last-minute kerstgeschenk kan bestellen

with Geen reacties
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 

 

Ik haat winkelen, zeker in de kerstperiode. Overal mensen. Buiten koud, binnen warm. Zakken sleuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mijn huis een opslagplaats wordt voor pakjes van Bol.com, Amazon, Asos en co. Om op mijn ongegeneerd asociale manier de lokale handelaars toch nog een hart onder de riem te steken, ging ik op zoek naar enkele Belgische webshops voor het kopen van mijn bedankjes, secret santa's en eindejaarscadeautjes. Zelf nog naarstig op zoek naar een leuk hebbeding voor de kerstreceptie op het werk of de feestdis met de familie? Deze 3 webwinkeltjes krijgen alvast een De Heldenstempel van goedkeuring!

Spice Bazaar

Belgische webshops spice bazaar

In dit kleine winkeltje in Gent ben ik wonderwaar helemaal zelf geweest! Deels omdat het in een iets rustigere straat ligt, deels omdat het misschien toch iets te bont zou zijn om bij een webshop te bestellen als de fysieke winkel letterlijk om de hoek van je werk ligt.

Spice Bazaar heeft een fenomenale collectie aan kruiden, die je kan kopen in zakjes of in mooie proefbuisjes in twee formaten. Samen met de houten houdertjes krijg je zo in een mum van tijd een heel mooi cadeau voor elke kookfanaat. Voor de echte durvers is er ook een ruim assortiment aan insecten, maar daar heb ik toch maar mooi voor gepast.

De webshop van Spice Bazaar vind je hier.

 

Zoet

Belgische webshop snoepzoet

Zoet is het superlekkere zielenkind van Twitterfenomeen Kristof Nizet. In het kleinste winkeltje van Mechelen verkoopt Zoet heerlijke snoep en chocola, waar je (behalve bij diabetici en chronische diëters) niet mis mee kan gaan. Maar je kan dus ook online bestellen. In de webshop heb je de keuze uit los gekozen snoepsoorten of reeds samengestelde zakjes, en voor kerst heb je natuurlijk ook wondermooie themadoosjes. Punten scoren bij uw lief, noemen ze dat!

De webshop van Zoet vind je hier.

 

Wolf en Wolkje

Kleintjes in huis? Neefjes, nichtjes? Andere kindjes die je nauw aan het hart liggen? Kijk niet verder! Bij Wolf en Wolkje vind je prachtige, modieuze, en duurzame spullen voor jong en ietsje minder jong. De webshop is tot aan de virtuele nok volgestouwd met dingen die bovenaan menig Pinterestbord prijken. Het enige minpunt: met mijn 1m72 pas ik niet in al die superschattige rompertjes. 

De webshop van Wolf en Wolkje vind je hier

 

 

 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Follow De heldin:

De heldin is 29, schrijft voor geld (en/of jullie waardering), houdt van reizen en kookt de pannen van het dak. Niets is haar meer dierbaar dan haar trouwe KitchenAid. Behalve dan misschien De held.

Leave a Reply